Formular de contact


Suport

Suport echipa salarizare – HR

consultant-hr-a
contacteaza-ne telefonic 0788 753 008
consultant-hr-b
contacteaza-ne telefonic 0788 753 009

Suport echipa vanzari

consultant-vanzari
contacteaza-ne telefonic 0788 753 002

Suport tehnic

consultant-tec
contacteaza-ne telefonic 0788 753 004
oferim suport prin aplicatie remote desktop admin - admin

Cateva cuvinte despre noi

Echipa GITS a acumulat pana in prezent peste 10 ani experienta in furnizarea de solutii software integrate de tipul ERP, CRM, BI, SCM etc.

GITS, inca din 2003 s-a concentrate direct pe dezvoltarea de solutii utile si complete precum sip e o verticalizare continua a acestor solutii pe diverse domenii de activitate. Dupa peste 10 ani de experienta putem afirma ca aplicatiile noastre ating un grad inalt de complexitate si integrare raspunzand chiar si celor ai exigente cerinte.

Echipa GITS mentine cele mai ridicate standard de calitate pentru solutiile oferite reusind permanent sa tina pasul atat cu evolutiile tehnologice cat si cu evolutiile mediului de business si ale industriilor in care oferind clientilor sau una dintre cele mai rapide, avantajoase, configurabile si flexibile solutii de pe piata.

Conducerea companiei este formata din oameni cu experienta si o o clara pasiune pentru domeniul in care activeaza.

Aplicatiile GITS integreaza procesele de business din cadrul companiei oferind o singura aplicatie modular si complet itegrata pentru operatiunile financizare, logistice, operationale, de productie, CRM si BI precum si alte sectiuni oprationale destinate deverselor industrii in care softul a fost implementat.